Fredsgatan 25

FREDSGATAN 25

Skapa kontakter och utveckla ditt företag hos oss


Vi på Fredsgatan 25 i Värnamo är måna om att hyresgästerna ska trivas. Som ny hyresgäst blir du en viktig del av hur Fredsgatan 25 kommer att utvecklas. Vi är angelägna om att skapa en kreativ arbetsmiljö vilket vi gör bl a genom att välkomna företag från olika branscher som kompletterar varandra. Vi tror att detta sätt att skapa nya affärskontakter bidrar till en trevlig och intressant arbetsmiljö.


Mångsidiga lokaler

På Fredsgatan 25 finns lokaler för logistik, butiker, tjänsteföretag och tillverkande företag. Flera olika branscher finns representerade här – spektrat går från plattläggning via it-företag till ekonomiföretag. 


Inga företag som hyr är konkurrenter på Fredsgatan 25. Vi strävar efter samarbete mellan företagen och att affärer gärna görs över kaffebordet. Här hittar du en arbetsmiljö som ger dig förutsättningar för en bra arbetsdag. Lokalerna är ljusa och luftiga och bidrar till att du ger ett gott intryck när du träffar dina kunder.


Hör av dig för en visning

Är du intresserad av att bli en del av Fredsgatan 25? Hör av dig till Björn Inganäs tel: +46 70 638 41 00 eller varför inte knacka på och se hur vi har det?

Välkommen in på en kopp kaffe och en visning av våra lokaler.


Det går också bra att använda kontaktformuläret där du kan beskriva ditt ärende. Vi hör sedan av oss för ett fortsatt samtal.


Här finns plats för ditt företag

VI ÄR HYRESGÄSTER PÅ FREDSGATAN 25

Fredsgatan 25 har lokaler för uthyrning i tre olika plan

Vi har lokaler i varierande storlekar, lämpliga för olika branscher och vi skräddarsyr gärna för det behov som finns.

Som hyresgäst har man, förutom sitt eget rum, tillgång till en studio för möten, kopiator, bredband, buss och toalett med dusch.

I kaféerna finns spis, mikrovågsugn, kyl/frys och kaffeautomat.

För mer information kontakta Björn Inganäs bjorn@cai.se.

Boka buss eller Studion


Alla hyresgäster på Fredsgatan 25 har tillgång till en täckt skåpbil. Lämplig för frakt av skrymmande gods. Rymmer ca 6 kbm. 

Vårt konferensrum "Studion" kan också nyttjas av alla hyresgäster.

Boka buss eller Studion via knappen här nedan.